سال 1401 « سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین »
اخبار > طرح نظارت بر زنجیره تولید گندم ، آرد و نان فعال شده و استمرار دارد


  چاپ        ارسال به دوست

طرح نظارت بر زنجیره تولید آرد و نان استمرار دارد

طرح نظارت بر زنجیره تولید گندم ، آرد و نان فعال شده و استمرار دارد

دیرکل دفتر هماهنگی اموراقتصادی استانداری اردبیل:

طرح نظارت بر زنجیره تولید آرد و نان استمرار دارد

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: طرح نظارت بر زنجیره تولید گندم ، آرد و نان فعال شده و استمرار دارد و در قالب این طرح تیم نظارتی متشکل از دستگاهای ذیربط از کارخانجات آرد سازی بازدید و فعالیت و عملیات خطوط تولید آرد بررسی می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، حسین وطن دوست در جریان بازدید از خط تولید آرد تصریح کرد: هرجند که اقدامات موثر و گسترده‌ای در راستای ارتقای کیفیت آرد و نان انجام گرفته ، ولی گاهی کوتاهی هایی در فرایند تولید آرد و نان مشاهده می شود.
وی بیان کرد: برای اصلاح وارتقای کیفیت نان فرآیند تولید نان از مرحله خرید گندم تا تولید آرد و نان به صورت مستمر نظارت می شود.
وطن دوست افزود: در مرحله قبل از وارد شدن محموله گندم به کارخانجات ضمن کنترل و آزمایشات فیزیکی از قبیل سختی و رطوبت دانه ، سن زدگی ، تمیزی و نهایتاً سلامت دانه ، استراحت گندم ، بهداشتی بودن محل نگهداری و خودمحموله ، مصرف انسانی بودن نیز بررسی می شود.
 وی اظهار کرد: در داخل خط تولید کارخانجات نیز علاوه بر اطمینان از استاندارد بودن ماشین آلات و بهداشتی بودن آن ، رعایت و عدم رعایت درصد اختلاط ، درصد سبوس گیری و غنی سازی ، وزن کیسه ، رنگ بندی و استراحت آرد کنترل می شود.
وی در مورد تعیین و تخصیص سهمیه فروش گندم به کارخانجات نیز گفت: اختصاص سهمیه بر اساس مشتری مداری ، رضایتمندی نانوایان و معیارهای درجه بندی ابلاغی از شرکت خدمات بازرگانی دولتی ایران است که معمولا مبنای آن مجهز بودن به امکانات ذخیره سازی ، آزمایشگاهها و دستگاه بوجاری با کیفیت و استاندارد است.


١٨:٥٠ - يکشنبه ٢١ شهريور ١٤٠٠    /    شماره : ٣٨١٤١    /    تعداد نمایش : ٧٠



خروج




آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 31511
 بازدید امروز : 16
 کل بازدید : 116050
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0/2812
تمامی حقوق این سایت متعلق به استانداری اردبیل می باشد.